Jamaica-sauté

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Skær squash og bananer i 1 cm tykke skiver, peberfrugt og løg i passende tern.
  • 3 Kog risene.
  • 4 Varm halvdelen af olien i en stegegryde eller wok.
  • 5 Læg halvdelen af kødet på.
  • 6 Lad det blive brunt inden det vendes.
  • 7 Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut.
  • 8 Tag kødet op på en tallerken.
  • 9 Steg den anden portion kød på samme måde.
  • 10 Steg grøntsagerne i 2-3 minutter.
  • 11 Bland kødet i sammen med ananas og lage.
  • 12 Tilsæt salt, peber og krydderier og lad retten stå tildækket et par minutter.
  • 13 Rist i mellemtiden bananskiverne i 1 spsk olie, vend dem i retten og pynt med kokosmel og limebåde.
  • {{recipeDoneText}} Jamaica-sauté

Opskriften er udviklet af