Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Dup schnitzlerne tørre med papir og skær et par snit i fedtkanten, så de ikke danner skåle under stegningen.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Brun dem 1 min. på hver side ved stærk varme i olien.
  • 4 Læg schnitzlerne i et ovnfast fad.
  • 5

    Skær tomaterne igennem og klem kernerne ud.

  • 6 Hak tomaterne.
  • 7 Pil og hak hvidløgene.
  • 8 Bland tomatkød, hvidløg og persille med citronskal, rasp og olie.
  • 9 Fordel tomatblandingen på lammeschnitzlerne og gratinér dem i ovnen ca. 10 min ved 225o.
  • 10

    Servering:

    Servér med fx kartofler og flute til.
  • Så er det spisetid! Italienske lammeschnitzler

Opskriften er udviklet af