Italienske kyllingespid

Italienske kyllingespid

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hak basilikum groft og bland den med parmesanost.
  • 2 Skær et ret dybt snit i hver kyllingefilet.
  • 3 Krydr med salt og peber og fyld osteblandingen i. Rul en skive skinke om hver filet og hold skinken på plads med træpinde.
  • 4 Sæt et skalotteløg og en cherrytomat på hver side af pinden.
  • 5 Krydr med resten af peberet. Læg spiddene på en plade og pensl med olie.
  • 6 Steg dem ved 200o på midterste ovnrille 16-18 min. eller til kødet er gennemstegt.
  • {{recipeDoneText}} Italienske kyllingespid

Opskriften er udviklet af