Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Rør kødet med salt.
  • 2 Tilsæt rasp, finthakket eller revet løg, finthakket hvidløg, æg, peber, pizzakrydderi og parmesanost.
  • 3 Rør 2 dl vand i lidt ad gangen.ognbsp;Steg først den ene portion kødboller.
  • 4 Kom halvdelen af smørret på en pande og lad det blive gyldent.
  • 5 Form farsen til ca. 36 kødboller med en dessertske og brun kødbollerne på hver side ved god varme.
  • 6 Skru ned til middel varme og lad kødbollerne stege færdig i ca. 5 minutter.
  • 7 Tør panden af med køkkenrulle og steg den anden portion.ognbsp;
  • Så er det spisetid! Italienske kødboller

Tip

Kødbollerne smager også godt i et pitabrød sammen med salat.

Opskriften er udviklet af