Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær kødet ud i terninger på ca. 2 cm’s tykkelse og læg det i en kraftig plastpose.
  • 2 Pisk marinaden sammen og hæld det meste af den ved.
  • 3 Fordel den godt og luk posen.
  • 4 Lad kødet marinere 1-2 timer i køleskab.
  • 5 Dryp kødet af i en sigte og kasser marinaden.
  • 6 Skær courgetterne ud i skiver på 2 cm.
  • 7 Stik kød og courgetter skiftevis på 4 spid.
  • 8 Læg spiddene på en penslet rist 8-10 cm fra gløderne.
  • 9 Grill dem 4-6 min. på hver side indtil de er gennemstegte.
  • 10 Drys spiddene med parmesanost ved serveringen.
  • 11 Tilbehør: Bruschetta med cherrytomater og basilikum.
  • Så er det spisetid! Italienske kalkunspid

Opskriften er udviklet af