Italienske gudemundfulde fra Umbrien

Italienske gudemundfulde fra Umbrien

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Bland gæren med det kolde vand i en skål.
  • 2 Tilsæt de øvrige ingredienser og sæt dejen til koldhævning i køleskabet natten over.
  • 3 Form to lange flade brød og belæg det ene med små, smagfulde blommetomater (eller andre aromatiske tomater) og det andet med små hvidløgssplinter og laurbærblade.
  • 4 Dryp begge brød med rigelige mængder koldpresset jomfruolivenolie (efter behag) og giv dem en tur med salt- og peberkværnen.
  • 5 Drys også brødet med hvidløg og laurbærblade med lidt rosmarin.
  • 6 Bag brødene i ovnen ved 225 grader i cirka 15-20 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Italienske gudemundfulde fra Umbrien

Tip

Dejen kan holde sig i køleskabet i 4-5 døgn, så du kan også lave små portionsbrød ud af dejen og bare tage den dej fra, du har brug for løbende, og sætte resten tilbage på køl.

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter