Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Bland gæren med det kolde vand i en skål.
  • 2 Tilsæt de øvrige ingredienser og sæt dejen til koldhævning i køleskabet natten over.
  • 3 Form to lange flade brød og belæg det ene med små, smagfulde blommetomater (eller andre aromatiske tomater) og det andet med små hvidløgssplinter og laurbærblade.
  • 4 Dryp begge brød med rigelige mængder koldpresset jomfruolivenolie (efter behag) og giv dem en tur med salt- og peberkværnen.
  • 5 Drys også brødet med hvidløg og laurbærblade med lidt rosmarin.
  • 6 Bag brødene i ovnen ved 225 grader i cirka 15-20 minutter.
  • Så er det spisetid! Italienske gudemundfulde fra Umbrien

Tip

Dejen kan holde sig i køleskabet i 4-5 døgn, så du kan også lave små portionsbrød ud af dejen og bare tage den dej fra, du har brug for løbende, og sætte resten tilbage på køl.

Opskriften er udviklet af