Italienske benløse fugle
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 745 kcal
  • Fedtenergi 20 %
  • 1

    Beskrivelse

    Skær det synlige fedt fra kødet og kom i en plasticpose, et ad gangen, hvor kødet bankes tyndere og større. 

  • 2

    Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kød. 

  • 3

    Skyl, tør og nip persillen og fordel den på skinken. 

  • 4

    Rul kødet og bind med en bomuldssnor. 

  • 5

    Brun kødet i 1 spsk. olivenolie og smør, i en gryde, hæld vand ved, så kødet er dækket. Kom lidt salt og laurbærblade ved og lad ’fuglene’ simre i en time. 

  • 6

    Skær løg, gulerødder og bladselleri i tern. Steg det blødt og blankt i 1 spsk. olivenolie, krydr med salt og peber. 

  • 7

    Kom de hakkede tomater, og en spsk. olivenolie, ved og lad saucen simre, ganske stille, til kødet er færdigt. 

  • 8

    Kog pastaen i minimum 4 liter vand, med en teskefuld salt pr. liter vand. Kog den, så den har bid. Tag en prøve, pastaen må ikke have melspor i skære eller bidefladen. 

  • 9

    Skær broccoli groft og kom den i en gryde, drys med lidt salt, dryp med lidt rapsolie, hæld kogende vand over og kog et par minutter, til ønsket mørhed. 

  • 10

    Smag tomatsaucen til med salt og peber. 

  • 11

    Anretning

    Anret kødet med tomatsauce, pasta og broccoli.

  • Så er det spisetid! Italienske benløse fugle

Opskriften er udviklet af