Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær med en skarp kniv et fint rudemønster i kammens fedtlag og gnid kødet med salt og peber.
  • 2 Skræl kartofler og løg og skær dem i tynde skiver.
  • 3 Læg kartofler og løg drysset med salt og peber i et ovnfast fad.
  • 4 Læg kammen ovenpå midt i fadet i en lille fordybning.
  • 5 Hæld bouillon ved kartoflerne.
  • 6 Hak hvidløg og persille, bland det med citronskal, og kom det oven på kød og kartofler.
  • 7 Sæt fadet midt i en kold ovn.
  • 8

    Sæt ovnen på 180o, og steg kødet ca. 1 3/4 time, til stegetermometeret viser 65o.

  • Så er det spisetid! Italiensk svinekam

Opskriften er udviklet af