Italiensk for begyndere
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Fisk

    Skær fisken i portionsstykker, og læg stykkerne i et ildfast fad.
  • 2 Tilsæt hvidvin og 2 dl vand, og krydr med salt og peber.
  • 3

    Topping

    Skær tomater i små tern, og hak basilikum fint.
  • 4 Bland tomater, basilikum, olivenolie, friskrevet parmesan og presset hvidløg i en skål.
  • 5 Krydr med salt og peber.
  • 6 Fordel toppingen på fisken.
  • 7 Bag den ved 200 grader i 12-15 min.
  • 8 Servér med frisk pasta og grøn salat.
  • {{recipeDoneText}} Italiensk for begyndere

Tip

Fisken kan også grilles ved indirekte varme under låg i 12-15 min. Anden egnet fisk: Torsk, lyssej eller lange.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier