Italiensk citronkylling

Italiensk citronkylling

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingen igennem, så der bliver 2 halve.
  • 2 Vask citronen og riv det gule af skallen.
  • 3 Pil hvidløgene og skær dem i skiver.
  • 4 Løsn forsigtigt skindet fra kyllingekødet og stik hvidløgsstykkerne ind under skindet.
  • 5 Gnid kyllingen med citronskal, salt og peber og læg den i et ovnfast fad.
  • 6 Hæld citronsaften over og lad den trække ca. 1 time.
  • 7 Drys hakket persille og merian over kyllingen (gem lidt til pynt) og dryp olien over.
  • 8 Sæt kyllingen i ovnen ca. 1 time ved 200o, til den er gennemstegt.
  • 9 Servér med fx pasta og en god salat til.
  • {{recipeDoneText}} Italiensk citronkylling

Opskriften er udviklet af