Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær kyllingen igennem, så der bliver 2 halve.
  • 2 Vask citronen og riv det gule af skallen.
  • 3 Pil hvidløgene og skær dem i skiver.
  • 4 Løsn forsigtigt skindet fra kyllingekødet og stik hvidløgsstykkerne ind under skindet.
  • 5 Gnid kyllingen med citronskal, salt og peber og læg den i et ovnfast fad.
  • 6 Hæld citronsaften over og lad den trække ca. 1 time.
  • 7 Drys hakket persille og merian over kyllingen (gem lidt til pynt) og dryp olien over.
  • 8 Sæt kyllingen i ovnen ca. 1 time ved 200o, til den er gennemstegt.
  • 9 Servér med fx pasta og en god salat til.
  • Så er det spisetid! Italiensk citronkylling

Opskriften er udviklet af