Islagkage med kirsebæriscreme

Sådan gør du

  • 1 Del æg i blomme og hvide.
  • 2 Pisk æggeblommerne med halvdelen af sukkeret og vandet til det er lyst og luftigt.
  • 3 Pisk æggehviderne stive.
  • 4 Tilsæt resten af sukkeret og pisk til hviderne er blanke.
  • 5 Bland mel, bagepulver og kakao.
  • 6 Kom melblandingen gennem en si ned i æggemassen.
  • 7 Fold dejen forsigtigt sammen til den er jævn og ensartet.
  • 8 Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir og bag kagen midt i ovnen ved 180º i ca. 30 minutter.
  • 9 Kom kirsebærrene gennem en si og bevar væden.
  • 10 Flæk kagen i 3 bunde når den er helt kold.
  • 11 Dryp bundene med noget af kirsebærlagen og rom.
  • 12 Pisk isen blød med en håndmikser og kom kirsebærrene i.
  • 13 Fordel isen mellem lagene og stil islagkagen tilbage i fryseren.
  • 14 Lav gerne islagkagen i springformen så den kan holde sammen på kagen mens den fryser ind.
  • 15 1 time før servering tages kagen ud af fryseren og pyntes med flødeskum, revet/høvlet chokolade og sølvkugler.
  • {{recipeDoneText}} Islagkage med kirsebæriscreme

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter