Iskold cappuccino med chokolade og scones

Sådan gør du

  • 1 Bland de 2 slags mel, sukker, salt og bagepulver i et dejfad.
  • 2 Smørret smuldres godt i melet, til det er grynet.
  • 3 Tilsæt mælk og rør dejen hurtigt sammen.
  • 4 Del dejen i 2 lige store stykker og form dem til runde, flade brød, der lægges på en smurt bageplade.
  • 5 Skær brødene i kvarte med en melet kniv uden at skære dem helt igennem.
  • 6 Prik med en gaffel.
  • 7 Bag dem i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 15 min. Bræk dem fra hinanden og server lune.
  • 8 Blend den varme stærke kaffe med chokolade, mælk og isterninger.
  • 9 Server straks cappuccinoerne til de lune scones.
  • {{recipeDoneText}} Iskold cappuccino med chokolade og scones

Opskriften er udviklet af