Sådan gør du

  • 1 Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
  • 2 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 3 Skræl persillerødderne, og skær dem i tern.
  • 4 Kog persillerødderne i vandet i 5 min., tag dem op, og gem dem til senere.
  • 5 Tag forsigtigt 16 yderblade af et helt hvidkålshoved, og kog dem 3-4 min. i vandet. Det betyder ikke noget, at bladene går lidt i stykker.
  • 6 Lad kålbladene køle af på et viskestykke.
  • 7 Læg bladene oven på hinanden to og to. Hvis nogle af bladene er gået i stykker, kan de overlappe hinanden.
  • 8 Fordel fisken på kålbladene, og krydr med salt og peber.
  • 9 Pak bladene omkring fisken, og læg kålpakkerne i et stort ildfast fad med sammenføjningerne nederst.
  • 10 Skær hvidløget i tynde skiver, bland med persillerødderne, og fordel dem rundt om kålpakkerne.
  • 11 Hæld hvidvin og 2 dl vand i bunden af fadet, og bag kålpakkerne i 20 min.
  • 12 Servér kålpakkerne med kogte kartofler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Ising i kålpakker

Tip

I stedet for ising kan du anvende rødspætte eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier