Ingefærmarinerede sauteskiver

Sådan gør du

  • 1 Rør marinaden sammen og kom kødet i.
  • 2 Mariner kødet i køleskab ca. 1 time.
  • 3 Varm en wok eller en dyb stegpande op og kom kød og marinade på panden.
  • 4 Steg kødet kort på den ene side og vend det. Tag kødet op.
  • 5 Kom bouillon og kokosmælk i wokken og kog op.
  • 6 Snit forårsløgene.
  • 7 Skær peberfrugten i strimler.
  • 8 Kom forårsløg, peberfrugt og broccoli i wokken.
  • 9 Kog det op 3-4 min.
  • 10 Jævn evt. retten med lidt majsstivelse udrørt i vand.
  • 11 Kog kort igennem.
  • 12 Kom kødet i retten og varm kort retten op.
  • 13 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Ingefærmarinerede sauteskiver

Opskriften er udviklet af