Ingefærmarineret kyllingebryst

Læg kyllingebrystet i en pose i køleskabet om morgenen, og tilbered hurtigt kyllingebrystet, når du kommer hjem.

Sådan gør du

  • 1 Bland ingredienserne i en skål. Læg kyllingebrysterne i en frysepose og hæld marinaden over. Bland kød og marinade godt rundt i posen.  
  • 2 Læg posen i køleskab, og lad kødet marinere i 4-24 timer.  
  • 3 Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle.  
  • 4 Steg kyllingebrysterne i olie, over høj varme, til de er brunede. Skru ned for varmen, læg låg på panden, og lad dem stege færdig, ca. 7-8 min. på hver side.  
  • {{recipeDoneText}} Ingefærmarineret  kyllingebryst

Tip

Ingefærmarinaden er også god til svinekød og fisk.

Opskriften er udviklet af