Ingefær kylling i fad med wokgrønsager

Nøglehulsmærket opskrift
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog risene efter anvisningen på emballagen. Koges uden salt, da resten af retten giver smagen.
  • 2 Læg kyllingebrystfileter i et ovnfast fad smurt med ½ spsk af olien. Hæld sojasovs pisket med 1 spsk olie, sød chilisovs og ingefær over. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader på midterste ovnribbe i ca. 25-30 min. til kødet er gennemstegt. Vend gerne kødet en gang under stegningen.
  • 3 Skær selleri og gulerødder i tynde stave. Rens porren grundigt og skær den i tynde strimler.
  • 4 Varm 1 spsk olie op i en wok eller på en dyb stegepande. Kom grønsagerne i wokken. Steg grønsagerne, mens der vendes rundt i dem hele tiden, ca. 3-4 min. Kom sojasovsen ved og steg yderligere 1-2 min. Vend sesamfrøene i. 
  • 5 Server grønsagerne til kyllingekødet sammen med risene. Pynt retten med limebåde og friske korianderblade.
  • {{recipeDoneText}} Ingefær kylling i fad med wokgrønsager

Tip

Vil du gerne have lidt mere saltsmag, kan du tilsætte ½ tsk groft salt til risens kogevand.

Opskriften er udviklet af