Ingefær-kanel cupcakes med mascarponefrosting

Ingefær-kanel cupcakes med mascarponefrosting

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 180 gr.
  • 2 I en skål piskes smør og sukker indtil det bliver lysere og luftigt.
  • 3 Tilsæt æg og herefter resten af ingredienserne.
  • 4 Pisk til dejen bliver ensartet.
  • 5 Fordel dejen i papirsforme og bag dem midt i ovnen ved 180 g i ca. 20 min.
  • 6 Tag kagerne ud og lad dem afkøle helt inden de pyntes.
  • 7

    Frosting

    Pisk smør og mascarpone til en ensartet masse.
  • 8 Tilsæt flormelis og vaniljekornene og pisk det hele sammen.
  • 9 Pynt evt. med et drys kanel.
  • Så er det spisetid! Ingefær-kanel cupcakes med mascarponefrosting

Tip

Man kan med fordel bruge en aluminiums-muffinform (med 12 huller) så holder kagerne formen og flyder ikke ud under bagningen.

Opskriften er udviklet af