Ingefær gris med stegte asiatiske grøntsager og ris

Ingefær gris med stegte asiatiske grøntsager og ris

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2803 kJ
  • Energi 667 kcal
  • Protein 43 g
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrat 76 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Vend koteletterne godt med østerssauce og fintrevet ingefær og lad dem marinere i 5 minutter. 

  • 2

    Snit kinakål groft, skær broccoli i grove stykker og halvér svampene. 

  • 3

    Steg koteletterne af på en varm pande i 1 spsk. olie i ca 3-4 minutter på hver side og tag koteletterne af panden. 

  • 4

    Steg grøntsagerne af på en pande, vend dem godt sammen i 30 sekunder og tilsæt soja og honning og steg det i ca. 2 minutter.

  • 5

    Anretning

    Anret koteletterne med de stegte grøntsager og saften fra panden og server med kogte jasminris.

  • {{recipeDoneText}} Ingefær gris med stegte asiatiske grøntsager og ris

Tip

Retten kan fint laves med kylling, oksekød eller tigerrejer.

Opskriften er udviklet af