Ingefær-doughnuts

Sådan gør du

  • 1 Bland mel, stødt ingefær, bagepulver og salt i en stor skål.
  • 2 Rør den krystalliserede ingefær og revet citronskal i.
  • 3 Pisk sukker, æg og vanillesukker sammen i anden skål.
  • 4 Rør fløde og smeltet smør i.
  • 5 Bland indholdet af de to skåle sammen og dæk dejen med plastfolie.
  • 6 Stil den i køleskabet 1 time.
  • 7 Dejen kan tilberedes dagen i forvejen.
  • 8 Dæk en bageplade med plastfolie.
  • 9 Rul dejen ud på et meldrysset bord i 1-2 cm’s tykkelse.
  • 10 Stik dejen ud med et glas eller en kageform ca. 8 cm i diameter og stik et hul ud i hver dejcirkel, ca. 2 cm i diameter, så de formes til doughnutringe.
  • 11 Læg dem på bagepladen med plastfolie.
  • 12 Dæk en bageplade med flere lag køkkenrulle.
  • 13 Læg en rist over den.
  • 14 Opvarm palmin og olie i en stor gryde.
  • 15 Kom 4 doughnuts i og steg dem ca. 2 min., eller indtil de er gyldne på undersiden.
  • 16 Vend dem og steg dem til de er gyldne på den anden side.
  • 17 Tag dem op med en hulske, læg dem til afdrypning på risten med køkkenrulle under.
  • 18 Gentag processen indtil alle er stegt.
  • 19 Drys de varme doughnuts med sukker og stødt ingefær og servér dem lune.
  • {{recipeDoneText}} Ingefær-doughnuts

Opskriften er udviklet af