Indonesiske frikadeller med tabouleh

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt.
  • 2 Tilsæt soja, peber, Tabasco, koriander, spidskommen æg, mel og finthakket løg.
  • 3 Rør farsen godt.
  • 4 Kog bulguren efter anvisningen på emballagen.
  • 5 Hæld bulguren i en si og afkøl den.
  • 6 Skær tomater og peberfrugt i små tern, og bland dem i bulguren.
  • 7 Tilsæt hakket persille, finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, olie og citronsaft.
  • 8 Smag til med salt og peber.
  • 9 Form farsen til valnøddestore boller med hænderne.
  • 10 Tryk sesamfrøene godt fast.
  • 11 Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 minutter i alt.
  • 12 Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
  • {{recipeDoneText}} Indonesiske frikadeller med tabouleh

Opskriften er udviklet af