Indisk fisk i fad med grønne sager

Den kraftige, røde farve og det hjerteformede fad gør denne ret perfekt til en hyggelig valentinsmiddag derhjemme. I så fald bør du overveje, om du skal skrue ned for mængden af hvidløg i den saftige fiskeret.  

Sådan gør du

  • 1 Snit grøntsagerne fint.
  • 2 Læg dem i et fad på ca. 35x25 cm.
  • 3 Riv hvidløget.
  • 4 Bland hvidløg, tomater, kokosmælk, karry, laurbær og salt.
  • 5 Fordel sovsen over grøntsagerne, og vend rundt.
  • 6 Sæt fadet i ovnen ved 200 grader (ej varmluft) i ca. 30 minutter, til grøntsagerne er knap møre.
  • 7 Vend rundt i grøntsagerne.
  • 8 Skær eller rul fisken i portionsstykker.
  • 9 Drys fisken med salt.
  • 10 Tag fadet med grøntsager ud af ovnen, læg fisken på, og bag yderligere ca. 10 minutter, til fisken skiller i flager ved et let tryk.
  • 11 Server med korn, citrusbåde og chutney.
  • {{recipeDoneText}} Indisk fisk i fad med grønne sager

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier