Opskriften giver 24 indbagte pølser.

Sådan gør du

  • 1 Vandet lunes, og gæren røres ud i det.
  • 2 De øvrige ingredienser tilsættes – hold lidt af hvedemelet tilbage.
  • 3 Dejen æltes godt igennem. Den tildækkes og hæver et lunt sted i ca. 45 min.
  • 4 Dejen slås ned og deles i to dele. Hver del rulles ud til en plade på ca. 30 x 40 cm.
  • 5 Den skæres i 12 firkanter.
  • 6 På hvert stykkes smøres ketchup og evt. sennep, og ½ pølse lægges på.
  • 7 Dejen foldes sammen til en pakke, der lægges på en bageplade med bagepapir.
  • 8 Pakkerne snittes med en skarp kniv og pensles med sammenpisket æg.
  • 9 De bages ved 200° C i ca. 15 min. på næstøverste rille i ovnen.
  • {{recipeDoneText}} Indbagte pølser

Tip

Servering: Indbagte pølser serveres som et mellemmåltid eller i madpakken. Det kan være svært at finde pølser med højst 10 % fedt som anbefalet. Vælg derfor de magreste pølser, du kan købe, og som du kan lide. Variation: 3-4 spsk. friskost med krydderier med højst 17 % fedt (ca. 50 g) kan smøres på dejen i stedet for ketchup.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier