Energiinformation

  • Protein 12 g
  • Fedt 9 g
  • Fedtenergi 46 %
  • Kulhydrater 13 g.
  • Energifor./ pers 341 kcal

Sådan gør du

  • 1 Tag kippers op og læg dem til afdrypning i en sigte. 
  • 2 Skyl og slyng salaten tør. 
  • 3 Skær citronen i 4. 
  • 4 Pisk æggene med en gaffel. 
  • 5 Vend hver filet i æggemassen og læg dem på en stor slip-let pande i olie og smør. Når alle fileterne ligger der, lægges med en ske resten af æggemassen over fileterne. Steg dem gyldne og stabile på den ene side, mens du med en paletkniv skiller dem ad og folder æggemassen omkring hver enkelt filet. Det virker, i første omgang som noget rod, fordi de olierede fisk, ikke umiddelbart tiltrækker æggemassen. Men når de så vendes og steges gyldne på den anden side, og tilbage igen, så fungerer det. 
  • 6

    Anretning

    Læg fileterne på rucola og citron ved siden af og servér ristet rugbrød til.
  • {{recipeDoneText}} Indbagte kippers

Opskriften er udviklet af