Indbagt laksesandwich med urter

Sådan gør du

  • 1 Laksen fileteres, og bugben og hinde fjernes.
  • 2 Rygben fjernes med en tang eller pincet.
  • 3 Laksesiderne skæres fri af skindet, og hver side skæres ud i 4 stykker. Rygeost røres sammen med hakket dild og smages til med salt og peber.
  • 4 Osteblandingen fordeles på 4 stykker laks, og sandwichen lukkes med et stykke laks, ryg mod bug.
  • 5 Fennikel, gulerødder og forårsløg skæres i tynde strimler.
  • 6 Olien opvarmes i en sauterpande eller wok, og grøntsagerne svitses i 2 min.
  • 7 Grøntsagerne krydres med salt, peber og evt. kommen. Grøntsagerne fordeles på bagepapir nær den ene kant.
  • 8 Laksesandwichene placeres ovenpå grøntsagerne.
  • 9 Væden hældes over laks og grøntsager.
  • 10 Bagepapiret foldes over laks og grøntsager, så det ligger kant mod kant.
  • 11 Kanten foldes. Sandwich-pakkerne bages i ovnen ved 175° i 12 - 15 min.
  • {{recipeDoneText}} Indbagt laksesandwich med urter

Opskriften er udviklet af