Sådan gør du

  • 1 Fasanfileterne brunes 1 minut på hver side og krydres med salt og peber.
  • 2 Porrer og champignon gøres i stand, snittes fint og svitses i smør.
  • 3 Rul butterdejspladerne tyndt ud, læg en fasanfilet på hver, fordel grøntsagsblandingen over og fold butterdejen hen over. Pensel med æg og bag dem 15 minutter ved 200 grader.
  • 4 Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i vand uden salt. Gem kogevandet.
  • 5 Kom kartofler og smør i en skål og mos. Tilsæt lidt kogevand. Smag til med salt og peber.  
  • 6 Til sovsen svitses de hakkede løg og hvidløg samt de skiveskårene champignon. Tilsæt portvin, bouillon og fløde og lad det koge ind.  
  • 7 Læg en pakke på hver tallerken og server med sovsen, kartoffelmos og tyttebær til.
  • {{recipeDoneText}} Indbagt fasanfilet

Opskriften er udviklet af