Hvidvinsfondue med fisk og skaldyr

Hvidvinsfondue med fisk og skaldyr

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hak skalotteløg og 2 stilke estragon fint, og kog det med ½ dl hvidvin i en kasserolle, til al vinen er fordampet.
  • 2 Lad løgene køle af, og balnd dem med creme fraiche og friskhakket estragon.
  • 3 Smag til med salt og peber.
  • 4 Skær fisken i tern, som ikke må være mindre end 3x3 cm. Anret dem på et fad.
  • 5 Pil jomfruhummer eller rejer. Tør blæksprutterne godt. Anret skaldyrene på et fad.
  • 6 Anret skaldyrene på et fad.  
  • 7 Kog resten af hvidvinen, bouillon, hvidløg, timian, laurbær og peberkorn op i en fonduegryde.  
  • 8 Sæt den kogende hvidvinsbouillon på bordet med blus under, og servér med fisk, skaldyr, estragondressing, godt brød og en stor skål salat
  • {{recipeDoneText}} Hvidvinsfondue med fisk og skaldyr

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier