Hvidvinsbraiseret roastbeef

Sådan gør du

  • 1 Skær porrerne og hvidløgene i tynde skiver.
  • 2 Skær 3 cm af bunden på citrongræs og skær dem i lange tynde strimler.
  • 3 Brun kødet grundigt på alle sider.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Tilsæt porrer, hvidløg, citrongræs og chili.
  • 6 Hæld hvidvinen over kødet, kog op, og skum godt af.
  • 7 Læg låg på og lad kødet simre 20-25 minutter.
  • 8 Tag derefter kødet op og stil det til side.
  • 9 Husk at kødet ikke må dækkes til før det har trukket i 10 minutter på en rist.
  • 10 Skær kartoflerne i både og jordskokker i små ensartede tern.
  • 11 Kom kartofler og jordskokker i saucen, og kog til kartoflerne er møre.
  • 12 Pisk koldt smør i saucen, lidt ad gangen, til saucen jævner let.
  • 13 Smag til med flagesalt og frisk kværnet sort peber.
  • 14 Kødet skæres i tynde skiver.
  • 15 Vend bredbladet persille i saucen lige før anretning.
  • 16 Anret kødet på grøntsagerne og saucen.
  • 17 Serveres med et godt stykke brød til.
  • {{recipeDoneText}} Hvidvinsbraiseret roastbeef

Opskriften er udviklet af