Hvidløgsbagt ising med spinatcreme

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Rens isingen for blod, hvor hovedet har siddet.
  • 3 Læg fiskene i et stort ildfast fad eller bradepande.
  • 4 Skær hvidløget i tynde skiver, og bland det med olien.
  • 5 Smør olie og hvidløg over fiskene. Drys med salt.
  • 6 Tilsæt 4 spsk vand, dæk fadet med stanniol, og bag fisken i ovnen i 20 min.
  • 7 Kog spinaten i en gryde med 3 spsk vand.
  • 8 Hæld væsken fra fiskefadet i spinaten, og blend spinaten til en jævn puré.
  • 9 Servér fisk og spinat med kartofler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Hvidløgsbagt ising med spinatcreme

Tip

I stedet for ising kan du bruge rødspætte eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier