Hvidløgs- og chilimarinerede kalvekoteletter med timian

Sådan gør du

  • 1 Rens chilifrugten for stænger og kerner.
  • 2 Skær den i bitte små tern. Bland den sammen med olivenolie, saften af 1/2 citron, balsamico og frisk hakket rosmarin og timian.
  • 3 Smag marinaden til med salt og peber.
  • 4 Læg koteletterne i marinaden, lad den stå og trække i 2-3 timer.
  • 5 Gril koteletterne ca. 6-8 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Hvidløgs- og chilimarinerede kalvekoteletter med timian

Tip

Grillede hele hvidløg

4 hele hvidløg. Olivenolie. Groft salt. Skær toppen af de hele hvidløg. Pensl toppen med olivenolie. Drys med groft salt. Hvidløgene skal gerne lægges på grillen fra starten, så de får mindst en god halv time på grillen. Hvidløgene er færdige, når de er forholdsvis bløde, når man trykker dem på siden.

Opskriften er udviklet af