Hvidkålssalat med torskerogn
Rå hvidkål er fyldt med fiber og tilmed billigt i indkøb. Denne salatopskrift er lavet til 2 voksne og 2 børn.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl hvidkålen, og snit den meget fint
  • 3 Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tynde både
  • 4 Skyl timian og hak den
  • 5 Bland en dressing af timian, citronsaft, citronskal, honning, olie og et dip salt
  • 6 Del avokadoen i to. Fjern skallen, og skær avokadokødet i tynde både
  • 7

    Åbn dåserne med torskerogn. Skær rognen i tern

  • 8 Hæld lidt olie på en stegepande
  • 9 Tænd for blusset, læg torskerognen på panden, når den er varm
  • 10 Rist torskerognen, til den er gylden
  • 11 Bland hvidkål, æbler, avokado og torskerogn i en skål
  • 12 Hæld dressingen over salaten, og vend forsigtigt
  • 13

    Servering:

    Del salaten i fire portioner: 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen.

  • Så er det spisetid! Hvidkålssalat med torskerogn

Tip

Til salaten kan du også bruge rødkål og pærer. Frisk torskerogn i stedet for på dåse smager også dejligt.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier