Hvidkålssalat med soltørrede tranebær

Sådan gør du

  • 1 Snit hvidkålen så fint som muligt.
  • 2 Skræl citronen og undgå det bitre hvide.
  • 3 Skyl herefter citronskallen, skær den i tynde strimler og vend den med kålen.
  • 4 Pisk citronsaften sammen med ahornsirup og vend saften i hvidkålssalaten med tranebærrene.
  • 5 Smag til med salt og peber.
  • 6

    Laksen marineres med revet ingefær, limeskal, sukker, salt og peber.

  • 7 Lad dem trække 1-2 timer på køl og steg herefter laksestykkerne på en pande med lidt olivenolie.
  • 8 Tilsæt lidt limesaft under stegningen.
  • 9 Retten serveres med ris eller kogt bulgur.
  • {{recipeDoneText}} Hvidkålssalat med soltørrede tranebær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier