Hvidkålsråkost med gulerod, spinat og valnødder

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 180 kcal
  • Fedtenergi 64 %

Sådan gør du

  • 1 Snit hvidkålen på et juliennejern eller en mandolin, ultrafint. 
  • 2 Skær ’krøller’ af gulerødderne med en tyndskræller, eller på ovenstående. Vend det i citronsaft og olie og krydr med salt og peber. 
  • 3 Skyl og slyng spinat tør. 
  • 4 Rist valnødderne let på en tør pande. Lad dem afkøle. 
  • 5 Skyl, tør og nip persillen. 
  • 6 Bland råkosten med spinat, persille og valnødder.
  • {{recipeDoneText}} Hvidkålsråkost med gulerod, spinat og valnødder

Tip

Ønsker man at sænke fedtniveauet i denne ret, kan man fjerne 1 spsk. olivenolie og reducere valnødderne.

Opskriften er udviklet af