Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg

Opskriften giver til to pizzaer

Sådan gør du

  • 1

    Pizzadej

    Rør vand, gær og salt sammen. Tilsæt mel lidt ad gangen indtil dejen er smidig – lad dejen hvile i ca. 30 minutter.
  • 2 Del dejen i to dele og rul dem tyndt ud på et meldrysset bord, ca. 32 cm.  
  • 3

    Fyld

    Skær både rødløg og kartofler i helt tynde skiver, brug fx et mandolinjern. Skær dernæst gedeosten i skiver.  
  • 4

    Saml dine pizzaer

    Top pizzabundene med skiver af rødløg, kartoffel og gedeost. Drys hakket rosmarin over pizzaerne sammen med en smule olivenolie og sort peber.  
  • 5 Bag pizzaerne en ad gangen på en bagesten eller en meget varm bageplade. Det er vigtigt, at ovn og plade/ bagesten er meget varm, cirka 250 grader, og brug gerne varmluft.
  • 6 Pizzaerne bages i ca. 12-14 minutter eller indtil de er sprøde, gyldne og boblende. Server en grøn salat til pizzaerne eller top med dem frisk rucola.
  • {{recipeDoneText}} Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg

Opskriften er udviklet af