Hvedebrød med frugtfyld

Hvedebrød med frugtfyld

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Margarinen smeltes og mælken hældes i. Når mælkeblandingen er fingervarm (37° C) hældes den i en dejskål.

  • 2 Gæren røres ud og æg, sukker og salt tilsættes.
  • 3 Melet æltes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig.
  • 4 Dejen stilles til hævning under et viskestykke i ca. 45 min.
  • 5 Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30 x 40 cm og fyldet fordeles på dejen.
  • 6 Dejen rulles sammen fra langsiden.
  • 7 Enderne foldes ind og brødet efterhæver ca. 30 min. Brødet pensles med æg og drysses med sukker.
  • 8

    Bagetid: ca. 40 min. ved 200° på midterste ovnribbe.

  • {{recipeDoneText}} Hvedebrød med frugtfyld

Opskriften er udviklet af