Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i 1-1½ cm tykke skiver, men ikke helt igennem.
  • 2 Læg stegen i et ovnfast fad.
  • 3 Skær champignon i skiver og hak løget.
  • 4 Svits champignon og løg i smør på en pande.
  • 5 Tilsæt rasp og smag til med salt, peber og timian.
  • 6 Fordel fyldet mellem kødskiverne, som holdes sammen med kødpinde eller kødsnor.
  • 7 Kom mel i en si og drys det over kødet.
  • 8 Tilsæt bouillon.
  • 9 Stil fadet midt i en kold ovn.
  • 10 Tænd ovnen på 180 grader og lad stegen stå i ca. 2 timer, til den er gennemstegt.
  • 11 Bag kartoflerne i ovnen ved siden af kødet i ca. 1½ time afhængig af størrelsen.
  • 12 Hæld skyen fra, varm den igennem og smag til med salt og peber.
  • 13 Jævn den evt. skyen med saucejævner, hvis saucen er for tynd.
  • 14 Hak persillen.
  • 15 Kog broccolien.
  • {{recipeDoneText}} Husarsteg

Tip

Mel kan udelades. Opdskriften er udarbejdet af Anne Skovgaard-Petersen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier