Hurtige marcipancroissanter

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5.9 g.
  • Kulhydrater 33.7 g.
  • Fedt 17.2 g.
  • Energifor./ pers 308 kcal
  • Fedtenergi 49 %

Sådan gør du

  • 1 Åbn dåsen efter emballagens anvinsing. Skær de 6 croissantdej trekanter frie. 
  • 2 Form forsigtigt 6 små pølser á ca. 20 g af marcipan. 
  • 3 Rul nu croissanterne omkring marcipanen, fra en lange ende, afsluttende med spidsen. 
  • 4 Læg croissanterne på en bageplade med bagepapir og bad dem i 12-15 minutter ved 200 grader. Tag croissanterne ud og lad dem afkøle på en bagerist. 
  • 5 Smelt chokoladen i en lille gryde og fordel nu chokoladen på de 6 croissanter med en teske. Lad chokoladen tørre.
  • {{recipeDoneText}} Hurtige marcipancroissanter

Tip

Servér croissanterne med friske bær eller frisk frugt, eksempel: melon.

Opskriften er udviklet af