Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Rens forårsløgene og skær dem i skiver.
  • 3 Rist baconen på panden i 3 minutter. Tilsæt forårsløg og vend det med baconen i 1 minut. Tag panden fra varmen og vend kyllingekødet med bacon og forårsløg. 
  • 4 Rør alle ingredienserne sammen til tærtefyldet.
  • 5 Beklæd en tærteform med den færdige dej. Fordel kylling, bacon og forårsløg i tærten og hæld fyldet over. Bag tærten i ovnen i 40 minutter. 
  • 6 Skyl og rens porrerne og snit dem fint i lange strimler. 
  • 7 Friter porrestrimlerne i lidt olie i et par minutter og server dem med lun kyllingetærte.
  • 8 Tips: Har du en kyllingerest fra dagen før eller lidt ekstra kød på kyllingeskroget, så lav denne lette kyllingetærte i en fart.Opskrift fra De 5 Gaarde
  • {{recipeDoneText}} Hurtig kyllingetærte

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier