Hurtig gullash på panden

Sådan gør du

  • 1 Steg oksetern i olie på panden. Krydr med paprika. 
  • 2 Skær aubergine i tern, jordskokker i skiver, hak chili og hvidløg fint og skær også blegselleri i skiver. Kom alle grøntsagerne på panden og lad dem svitse med kødet.  
  • 3 Tilsæt tomatsovs til panden og lad det koge ind i 15-20 minutter. Hold øje med panden og smag til med salt, peber og eventuelt lidt cayenne peber eller spidskommen, hvis man er til det. 
  • 4 Når retten er kogt godt ind på panden, hældes den op i en skål - klar til servering. Inden servering lægges dog et stykke blåost på toppen, som får lov til at smelte ned i den sammenkogte ret. Drys med lidt frisk persille, rester fra chili og blegsellerien. 
  • 5 Sevér med en spsk. frisk creme fraiche. 
  • {{recipeDoneText}} Hurtig gullash på panden

Opskriften er udviklet af