Hurtig: Fiskefrikadeller

Sådan gør du

  • 1 Sæt en gryde med vand og salt i kog. Kog broccoli og skiver af kartofler i det let saltede vand.  
  • 2 Hak fisken i fine stykker. Vend stykkerne med citronsaft, sennep, mel, æg og skiver af champignon. Krydr med salt og peber. 
  • 3 Form farsen til fiskefrikadeller og steg dem derefter på panden i olie. Du kan bruge en ske til at forme dellerne eller gøre dine hænder våde og bruge dem. Lad fiskefrikadellerne stege til de er gennemstegte. 
  • 4 Skær drueagurk i tern og vend ternene i en skål med hakket løg, karry, skyr, salt og peber. 
  • 5 Servér de færdigstegte fiskefrikadeller med broccoli, kartofler, skyrdressingen og friske cherrytomater. 
  • {{recipeDoneText}} Hurtig: Fiskefrikadeller

Opskriften er udviklet af