Sådan gør du

  • 1 Blød kikærterne ud i koldt vand i 8-10 timer eller natten over.
  • 2 Hæld vandet fra og skyl kikærterne.
  • 3 Kog dem i rigeligt vand sammen med spidskommen, laurbærblad, peberkorn og løg til de er møre (ca. 50 min.).
  • 4 Tilsæt salt, når kikærterne er lige ved at være møre.
  • 5 Lad dem trække i vandet i 10 min.
  • 6 Fjern laurbærblad og løg og si kogevandet fra (gem en kopfuld).
  • 7 Lad ærterne køle af til de er lunkne.
  • 8 Kom kikærterne (inkl. peber og spidskommen) i foodprocessoren og mal dem groft.
  • 9 Tilsæt tahin, hvidløg, olie, citronsaft og lidt af kogevandet i små portioner.
  • 10 Kør videre indtil konsistensen er god.
  • {{recipeDoneText}} Hummus

Opskriften er udviklet af