Hotwings med coleslaw og chips af sød kartoffel

Sådan gør du

  • 1 Skær den søde kartoffel i skiver og krydr dem med salt. Læg derefter skiverne i ovnen ved 240 grader i 10 minutter. 
  • 2 Vend dine færdigkøbte hotwings med honning, røget paprika og rødvinseddike. Steg dem derefter af i olie på panden og tilsæt også sennep. Når kyllingevingerne er brunet af, sættes de i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. 
  • 3 Vend creme fraiche i en skål med blåost og krydr med pebber. 
  • 4 Snit kål og vend derefter kålen i en blanding af mayonaise, creme fraiche, citronsaft, paprika og sennep. 
  • 5 Når skiverne af kartoffel er sprøde serveres de til de lune hotwings, blue cheese-dressingen og den hjemmelade coleslaw. 
  • {{recipeDoneText}} Hotwings med coleslaw og chips af sød kartoffel

Opskriften er udviklet af