Hotdogs med blød og krydret kål

Hotdogs med blød og krydret kål

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 349 kcal
  • Fedtenergi 44 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Steg pølserne ved svag-til-middelvarme i olivenolien. Vend dem undervejs, mens du tillaver kålen. 

  • 2

    Snit kålen ultrafint og sautér den i olivenolien og en tsk. salt. Kom chiliflager, eddike, sennep og sukker i og lad kålen simre til den er blød og reduceret, ca. 10 min. 

  • 3

    Kom cremefraiche i og vend godt. Lad den creme kålen, over svag varme. Smag til med salt og peber. 

  • 4

    Varm brødene i ovnen.

  • 5

    Anretning

    Anret brød med pølse og krydret kål.

  • {{recipeDoneText}} Hotdogs med blød og krydret kål

Tip

Det er måden man får hotdogs på i blandt andet New York. Der er noget gods og rigtig god smag i denne hotdog.

Opskriften er udviklet af