Honningtoppe
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom honning, farin og smør i en gryde og smelt det ved svag varme.
  • 2 Tag gryden fra varmen og lad blandingen blive lunken.
  • 3 Pisk ægget sammen med mælken og rør det i.
  • 4 Bland mel med bagepulver, krydderier, citronskal og groft hakkede valnøddekerner.
  • 5 Kom det i og rør dejen ensartet.
  • 6 Fordel dejen i smurte linse-, muffin- eller små aluforme.
  • 7 Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 175º i 15-20 min.
  • 8 Afkøles i formene.
  • 9 Honningtoppe kan spises som de er eller glaseres med citronglasur:
  • 10 Rør 2 dl flormelis med 2 tsk citronsaft, til det er glat og ensartetog smør det på kagerne.
  • {{recipeDoneText}} Honningtoppe

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter