Energiinformation

  • Energi 190 Kj
  • Fedt 23 %
  • Kulhydrat 70 %
  • Protein 7 %

Sådan gør du

  • 1

    Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne med muscovadosukker, honning og fintrevet appelsinskal til en luftig masse.

  • 2

    Bland melet med bagepulver og krydderier. Vend melblandingen og appelsinsaften sammen med æggemassen.

  • 3

    Pisk æggehviderne stive. Rør en tredjedel af hviderne i dejen, så den bliver lidt blød. Vend resten af æggehviderne forsigtigt i dejen.

     

  • 4

    Kom dejen i et ovnfast fad på ca. 20x30 cm, beklædt med bagepapir. Bag kagen i 20-25 min. ved 160º. Lad kagen køle helt af, og stik eller skær den ud i store eller små hjerter.

     

  • 5

    Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Pensl eller smør chokoladen på hjerterne, og pynt med glansbillede, guldstøv eller anden pynt.

    Lad chokoladen størkne, og opbevar honninghjerterne i en lufttæt beholder, hvor de kan holde sig i 1 måned.

  • {{recipeDoneText}} Honninghjerter

Tip

Du kan også skære den bagte honningkage i snitter og lægge dem sammen med en god abrikos- eller appelsinmarmelade, inden du overtrækker dem.

Opskriften er udviklet af