Honningglaseret revelsben med æble- squashblanding

Sådan gør du

  • 1 Hak citronmelissen med en kniv og bland alle ingredienserne til glasering.
  • 2 Rids evt. hinden midt ned på benene, så de er lettere at fjerne når kødet er stegt.
  • 3 Læg revelsben på en rist i en lille bradepande med fedtlaget opad og drys med salt og peber.
  • 4 Fordel glaseringen på overfladen af kødet.
  • 5 Hæld 4 dl vand ved og stil fadet i en kold ovn på nederste ribbe.
  • 6 Tænd ovnen på 180 grader og lad kødet stege i ca. 1¾ time.
  • 7 Skru ned for temperaturen, hvis glaseringen bliver for mørk.
  • 8 Skær kødet i skiver mellem benene.
  • 9 Fjern evt. benene før kødet skæres i skiver.
  • 10 Flæk squashene to gange på langs og skær dem i skiver, så der dannes trekanter.
  • 11 Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i tynde både.
  • 12 Varm olien op på en pande og rist squash og nøddeflager let i ca. 5 minutter.
  • 13 Tilsæt æblerne og lad dem riste med i et par minutter.
  • 14 Hak citronmelissen med en kniv og bland den i tilbehøret.
  • 15 Smag til med salt og peber.
  • 16 Servér rugbrød og sennep til.
  • {{recipeDoneText}} Honningglaseret revelsben med æble- squashblanding

Opskriften er udviklet af