Holms kokkeskole: Omelet med grønt

Sådan gør du

  • 1

    Kom æggene op i en skål med mælk, salt og peber. Pisk i et minut.

     

  • 2

    Tænd for panden, kom smør på og lad skummet fra smørret falde ned - det tager ca. 2 min.

     

  • 3

    Så tilsætter du æggemassen. Lad den stå ca. 1 minut, så er bunden sat.

     

  • 4

    Tag en gaffel og løft lidt i kanten af omeletten, imens du tipper panden, så massen ryger ned. Gør det flere steder, til alt er løbet ned under.

     

  • 5

    Den færdig, når den begynder at ryge fra siderne.

     

  • 6

    Kom de frosne grøntsager i kogende vand med salt i 45 sek. 

     

     

  • 7

    Tag grøntsagerne op, dryp dem af og vend dem evt. med friske krydderurter og salt.

     

  • 8

    Kom det på omelettens ene halvdel, og tilsæt med det samme fetaen.

     

  • 9

    Så ”lukker” du omeletten ved at vippe den ene halvdel over den anden. Serveres straks med f.eks. grøn salat og lidt fuldkornsbrød.

     

  • {{recipeDoneText}} Holms kokkeskole: Omelet med grønt

Tip

Du bør altid bruge friske, danske frilandsæg og gerne økologiske. Brug også altid god salt, friskkværnet peber en god slip let-pande.

Opskriften er udviklet af