Holms æblecrumble med marcipan

Sådan gør du

  • 1 Kom æblestykker i en pande med æblemost og en vaniliestang. Lad det stå på panden og koge ind. 
  • 2 Kom smør og yoghurt i en lille kokotte. Der kan også bruges andre former for små skåle, der kan tåle at komme en tur i ovnen. 
  • 3 Rist havregryn med pecannødder og kom også denne blanding i din kokotte. 
  • 4 Tag lidt af æblerne fra panden og kom i kokotten. Tilsæt æblesirup og en klat smør. Drys med sukker og havregryn og riv til sidst marcipan over. Bag i ovnen ved 220 grader i 10-12 minutter.  
  • 5 Vend de resterende æbler fra panden i flødeskum med revet appelsinskal. 
  • 6 Servér den lune æblecrumble med flødeskum. 
  • {{recipeDoneText}} Holms æblecrumble med marcipan

Opskriften er udviklet af