Hokkaidosuppe
Vær omhyggelig med tilsmagningen - hokkaido har - som alle andre græskar - vældig godt af et syrligt og krydret modspil.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skrub hokkaidoen under rindende vand.
  • 2 Flæk græskaret med en skarp kniv og tag kernerne ud med en ske.
  • 3 Skær hokkaidoen i grove stykker.
  • 4 Varm olivenolie op i en gryde og steg hokkaidostykkerne ved lav varme, mens du skærer de andre grøntsager i skiver.
  • 5 Tilsæt løg, presset hvidløg, kartofler, gulerødder - ja alle de rødder, du vil.
  • 6 Med blot løg og hvidløg oplever du den fulde hokkaidosmagen og den er god.
  • 7 Tilsæt vand så det dækker halvt over grøntsagerne.
  • 8 Læg låg på og kog i 15 minutter.
  • 9 Blend suppen med stavblender og spæd til med vand, hvis den er for tyk.
  • 10 Smag til med salt, peber, lidt æbleeddike og evt. lidt sukker.
  • 11 Tilsæt dine yndlingskrydderier, fx chili, citron, appelsin, ingefær koriander, kommen, spidskommen eller laurbær.
  • 12

    Servering

    Server suppen med brød, ristede græskarkerner, hakket persille og evt. græsk yoghurt
  • {{recipeDoneText}} Hokkaidosuppe

Opskriften er udviklet af