Hønsesalat med grønne asparges og karse

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 3 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 255 kcal
  • Fedtenergi 45 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog kyllingen i letsaltet vand i 15 minutter, lad den afkøle og skær i mundrette stykker, og lad den afkøle yderligere. 

  • 2

    Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække, skær rodenden til. 

  • 3

    Kom asparges i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt, hæld kogende vand over, kog op et minut og hæld vandet fra. Skær asparges i mundrette stykker og lad dem afkøle. 

  • 4

    Rør skyr med mayonnaise og smag den til med salt og peber. 

  • 5

    Gør forårsløg i stand og skær dem i fine skiver. 

  • 6

    Skyl og slyng salatbladene tørre. 

  • 7

    Rør cremen med kylling, asparges og forårsløg. 

  • 8

    Anretning

    Anret hønsesalaten på den grønne salat med karse og server brødet til.

  • {{recipeDoneText}} Hønsesalat med grønne asparges og karse

Opskriften er udviklet af