Hønsekødsuppe med peberrodsskum

Det er for børn: Kom lidt kogt pasta i suppen! Server peberrodsskum on the side til de voksne.

Sådan gør du

  • 1 Kom kyllingen i en gryde og dæk med vand. Kog op, kom salt i gryden. Fjern det skum, der dannes på overfladen. 
  • 2 Skær suppegrøntsager (ikke fyldet) i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med krydderier. Læg låg på, og lad simre i ca. 1 time.
  • 3 Tag kyllingen op og afkøl. 
  • 4 Fjern suppegrøntsager og krydderier. 
  • 5 Si suppen. 
  • 6 Skær grøntsagerne (fyld) i mindre stykker, og kom dem i suppen. Kog møre i ca. 10 minutter. Smag til med hønsefond. 
  • 7 Pil kyllingen, alt skind og ben tages fra. Skær eller riv kødet i mindre stykker. (Tag cirka en tredjedel af kyllingekødet fra til at bruge til tarteletter). 
  • 8 Kom resten i suppen. 
  • 9 Smag til med salt og peber og server med en skefuld peberrodsskum. 
  • {{recipeDoneText}} Hønsekødsuppe med peberrodsskum

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier